utorok 26. mája 2009

Geografi V Alkohole

Oooli Jokinen Ooooliii Jokineeeen ! Viiilleee Peeltonen , Vileeeeee Peltonen ! Roooboo Pupkanen Robo Pupkanen ! :)
Táto akcia, proste klobuk, nohavice, slipy dole..
Rozhodol som sa, ze nebudem pisat den po dni vsetko to co sa udialo z roznych dovodov. Myslim ze tu netreba nic opisovat proste akcia na ktoru clovek tak skoro nezabudne.. Tí co tam boli aj tak vedia co sa dialo, ako bolo dóóóbree a tak : ) ..
Proste dovi dopo, šetka cesť šetkým ľudom, s ktorymi som prezil tento posledný tyžden.
Od prveho do posledného co mi dokazali vyludit usmev na tom mojom škaredom xsichte. A veru tieto zajeby čo sa diali cely tento tyzden proste nedokaze nahradit nic iné a som rad ze som tam bol od prvej do poslednej minuty, aj ked niekedy duchom a aj inymi veciami neprítomny :). Pre tento tyzden som dychal aspon mesiac dopredu a vzyval den co den kedy pride, tento tyzden, ktory ma vytrhol z tej uz pomaly zaužívanej školskej a nielen školskej rutiny od projektov až po chodenia na wifonky do tesca, ktorý mi vela dal a vela veci ukazal...
A títo ludia co tam boli so mnou ma nesklamali a dokázali, ze každý z nich je človek s velkým Č a mozno aj s inymi veľkymi vecami ( napr. Robove brucho : )..
K sebe by som len tolko dodal, ze ja vzdy najdem chybu aj na tom najdokonalejsom cloveku, cize z toho automaticky vyplyva ze som chybny ja, ale na druhej strane, ja sa mam aj tak rad taky aky som a mam taky pocit ze by som sa za ineho asik nevymenil :)

Holuby - neverending story

No proste mozno to uz bude trochen trapne ze tu stale spominam tieto sproste zvery, ktore si to koniec koncov ani nezasluzia, ale to sa proste neda nevenovat im zopar riadkov. Ked sa tak nad tym zamyslim ja tu z nich fakt ze pomaly ale isto robim celebrity, bo tolko clankov tu snad nemam ani o sebe jak o tychto prasatach :)..
Konkretne, aby som upresnil, nejedna sa teraz o cely klan holubov.. Ide mi prave o tie dva sproste holuby, ktorym sa tak paci moj balkon a uz druhy rok po sebe sa rozhodli u mna priviest na svet svojich malych skaredych potomkov..Ja to proste nechapem. Preco prave moj balkon ? Ja na nom nevidim nic uzasne alebo uzasnejsie od tych ostatnych milion tristo tisíc balkonov v mlynskej doline. A pritom som uz spravil tolke opatrenia aby som ich vypudil ztadeto a stale nic.. Zacalo to uz vlastne na jesen ked tu mala pani holubica tiez uz nasadene tie vajcia a zrazu zo dna na den sa vajka vyparili..Keby ich aspon ukazala tie male holubätka sak ja by som im mohol byt kludne krstny otec za vsetko co som pre nich spravil.. No ale proste vajca sa vyparili, holuby tiez ( asik odleteli do teplych krajin ) ale hniezdo za sebou nechali..Tak jeden pekny vecer, ked sa nikto nepozeral, som sa nenapadne prikradol k tomu hniezdu a normalne ze som ti nechtiac zakopol o to hniezdo a na moj velky smutok som ho zhodil dole z balkona..3 dni a 3 noci som preplakal nad mojim opovrhnutia hodnym skutkom.
No ale aby som sa posunul trosku dalej v mojom rozpravani...Myslel som uz aj do buducnosti ( co sa u mna moc casto teda nestava ) a pomaly som balkon zaplnal prazdnymi flasami aby sa nemali kade dostat naspet keby im to uuuplnou naaaahodou prislo na um sa vratit. Aby ste boli v obraze, na mojom balkone sa momentalne nachadza 57 flias od mineraliek coca coly a dalsich sraciek..A vysledok ? Okrem toho, ze setky tieto flase od jednej az po poslednu mi za ten cas osrali ostatne holuby ktore ku mne prisli rano o 7 na navstevu a ked prisiel vhodny cas na trtkanie holubov tak moj maly zamilovany parik sa pekne poslusne vratil, chvilu bol z tych flias riadne v p.ci ale ako som sa stihol presvedcit jedinym letmym pohladom po mojom prichode z exkurzie, evidentne si nakoniec s tymto problemom poradili, kedze mila pani holubica uz posslusne sedi v novom hniezde a uz ma aj nejake to pekne vajicko pod sebou... Flase setky poburane, a ona kralovna si tam sedi v strede medzi nimi. Este mi to tak pripada, akoby som jej tam vlastne spravil ochranu, lebo teraz ju uz ztade nevyzene nikto mam taky pocit.. Sranda bola ked som vosiel na balkon a nevedel som ze tam je zabarikadovana, skoro som sa zase posral ked ztade vyletela a taka nasuchorena a najezena jak keby som jej tie vajcia scel zjesť.. No nic, do buducnosti budem zase o nieco mudrejsi, a ked bude moznost tak jej tam nasypem kilo kyanidu..
A aby toho este nebolo malo, akorat mi tu este aj riadna mäsiarka chodi po nohe..Vrrr co som ja nota bene ze sa na mne sce kazde skarede zviera prizivovat ? :(
..Keby aspon nejaky pekny zajko :)