piatok 18. apríla 2008

Napapany Radko

Fls fls stvrtok som sa z blavy vybral domof. kedze som zase cely den od rana ( zobudil som sa o 11 ) nic nestihal, najme napapat sa, z toho logicky vyplyva, ze som bol cely den hladny.Ked som sa konecne dotrepal domov o 11 vecer prve miesto na ktore som zamieril bola kuchyna ( vacsinou je to hajzel ) ... Moje oci sa rozziarili ako mesiacik na hnoji ked som to zbadal...FAZULOVA POLIEVKA...waaaaaa tak som ju schaloval nechutne ze dovidenja. Taku dobru fazulovu poliefku som este v zivote nemal :D ... Ale co sa stalo potom . Hladam hladam a zrazu mi oci padnu na zakryty tanier... S malou dušickou som sa k nemu pohol a odkryl ho.A co potom nasledovalo.. Erekcia.. 2 krasne stavnate vypecene vonave jelitkaaaaaaaaaaaa... aaaaaaaaaaaaaa... Mam taky pocit, ze som ich zjedol v najkratsom case v historii jedenia jelitiek...To bolo pocit ked som sa konecne napapal jak clovek...a to som este nasiel v kosiku vo spajzi banany...chapes toooo.BA-NA-NY !!!!! Vecer som si lihal taky najedeny a spokojny, ze som zabuval jak male babatko a spinkal az do rana nasledujuceho dna ( 11 : 45 ), kedy ma az telefonat mamy prebudil, ze co chcem na obed :)))))

štvrtok 17. apríla 2008

Záporno KLADNÝ deň

Nevem cim to bude asik tym skaredym pocasim, ze som taky unudeny a zniceny a nic sa mi nechce ale tak zase na druhej strane ja som tes len clovek ( dufam teda ) a tento moj zivot je na zitie dost namahavy :) A to hovorim z vlastnej skusenosti... Neska ( teda vlastne uz vcera bo teraz je 2:41 ) bol zase jeden z tych dní, ked bola wsade neskutocna nuda a ja som s nudou neni moc good friend ( tazky anglican zo mnaaa ) ... Este ze som sa nahal prehovorit na tu vecernu akciu v PKO kde bol zadara polemic. Bo pôvodne som moc chut nemal ist a po tom dnesnom dni uz vobec, ale nje som owca predsa , tak som sa premohol , aby sa jedno dobre dievca na mna nedivalo skaredo :)... Bolo fakt celkom v pohode aj ked som uz na polemicu bol zoparkrat :)... Sice som si nezapogoval ani nic podobne ( za co sa ospravedlnujem ) , ale tak ja mam hudbu rad a aj ked hraju a robia stale to iste dookola aj tak su jední z najlepsich na domacej scene ( myslim polemic )... AAA v Uniqu hra prave po pici techno na tom som kedysi fical hehe, stale tam vravia paka :D (stare dobre casy bezstarostneho mládi ).. ale naspät k teme . Ehm a prawe vonku rozbili dalsiu flasu o beton : ) ... hmm kde som to skoncil ..AHA uz vjem... Tak po PKO -čku sme sli este sadnut na jedno beero. Samozrejme ze aj kalceto bolo. Samozrejme ze som zase vyhral :D.. Ked mna to tak baví vyhravat :) newem cim to bude mozno tím levím znamením nehehe...Ked je clovek dobry v njecom co ho baví, je to neskutocne super pocit ( aspon pre mna )...Tak nakoniec sa z dnesneho dna vykľul v pohode den co som rad, bo som taky uz aj potreboval. A preto vďaka tým, ktorí mi ho spíjemnili ( moc ich nebolo ).

nedeľa 13. apríla 2008

Naco nazow

Kukuk prva kukucka zakukaj... dobre dobre idem sa robit normalny sak som vysokoskolak. Je pol 3 rano, vstavam o 7 do skoly ( aby bolo vysvetlene preco tak musim tam ist ), seci uz spia, ale mne sa este nejako nece spat nevedno cim to bude... mozno tym litrom energetickeho co som si kupil v tescu a neska som ho vypil :) a este musim robit zaver na DPZ do skoly to je smola ja mam tazky ten zivot. Sice som mal na to 4 tyzdne ale to nikoho nezajima. Teda aspon mna ne :D ... a tak si tu pomaly pisem a vytlacam bambino z obalu a papkam si mnam mnam . Inac tento vikend bol zase jednym z tych kedy sa udialo tooooooooooooolko vecí ze dovidenja... Za asik najdolezitejsie by som povazoval ze som bol v tescu a neska naobed som si urobil spagety... pytate sa co som robkal ? no ja nevjem hadam asik s kubkom hral age of empire , spolu sme killovali tych looserov mne sa o tom zo soboty na nedelu asik aj snivalo alebo prinajmensom mi z toho preplo, hlavne z toho fialoveho curaka co mi necel dat pokoja. Tento tyzden v skole bude asik tazky no nevjem, zjadna hodina mi neodpadava co je smutne, stredu mam previerku taku ze za tri body a na sto percent vjem , ze budem mat 0 bodow bo nemam ani sajny.. bieda no ale mf , hlavna wec, ze sa mam rad :) cmuk na licko