sobota 21. júna 2008

Miňa a jeden vecer

No ako po tazkom dni plnom ucenia ( :-D ) tak aj teraz som sa na konci dna rozhodol ze sa opet raz osprchujem. Mam taky pocit ze tentoraz som uz mal tie správne papucky do vody ale teraz nejde o papucky. Dojdem do izby sadnem si pekne na postel len tak zo srandy kuknem vedla seba a tam miňa !!! Skoro som sa posral kokos to neni sranda. A este ked ma ona zbadala je dost mozne ze aj ona sa skoro posrala lebo take pichy nahodila ze respect. No ale tooto je uz aka drzost. Uz dost co si tu robia dialnicu cez nas balkon pripadne cez stred izby na drzovku ale totok je uz fakt kava ked si na moju postel dovoli vkrocit svina jedna prasiva. Take chvostisko to ma jak jašterica. Preco racej nejdu ku chlapcom od vedla z 1109 kuknut tie mine sak tam sa chlapci na nich urcite tesia ked ich tam pol roka chovali a teraz si to tu robi z nas pi.u ts ts. Len tolko som cel k teme Miňa.

Inac skuskove stale bezi, kazdy den sa ucim 24 hodin denne tak uvazite, ze sem tam si treba aj vyhodit z kopytka. A tak jednej noci rodinna idylka, ja, gitka a davidko sedime popijame beero ( potom ze preco mam taky bachor ) na balkone a je nam dobre. A cas plynie, Davidko samozrejme tazko unaveny po tazkom dni lebo sa ucil gisko ( :-D ) ze ide spat. No tak s Gitkou sme zacali riesit tazku dilemu ze co ako s tazko nacatym romantickym vecerom. Tak som zobral svoju extra velku deku a sadli sme si aj ked som cel povodne lezat ale to by som Gitke nespravil ze by musela byt na trave J. A taq sedime ,sedime, silna debata, zrazu zaujimavym krokom sa blizi jeden chlapec na co by pan borbely zareagoval ze vyuziva celú sirku chodnika pripadne lave a prave vertikaly s diagonalmi. Tak sa trosku zacneme ujebkavat no ale este vacsi ujeb nastane vtedy ked zistime ze pan opitucky je jeden z nasich spoluziakov. Vidime ze ide do tricať defky , tak ze dobre no sme sa pobavili atd atd. Za taku stvrt hodku kukame ze ide opacnym smerom niekto s schôdzou velmi podobnou nasmu palkovi. A tak zakricime na nho ze nebudeme suchi a on nas fakt spoznal no tazke veci zacal davat chlapec J. Mne sa celkom pozdavalo ako sa snazil zaposobit na tri slecny. Balenie na spôsob idťe do diabla, zmaľovane ako rembrantov obraz ma celkom pobavilo nehehe. Ale to este nebolo setko :D. Zrazu sa zjaví naš dalsi spoluziak Matko. Ako tak kukam na nho vidim noo skor pocujem ze asik aj on co to popil :D ( a nie málo ) ... A taq kecame bavíme sa, keď zrazu Palo zazrel ciernu macku za ktorou sa rozbehol ze tiger mlynsky :D ... V polke behu za tigrom sa zastavil, zdvihol nejaky suter zo zeme a ze : PIGMATIT !!!! no bo.a, ja s Gitku sme skoro porodili ( mam taky pocit ze existuje len migmatit a pegmatit ale newem, necem urazat ) ale bolo to fakt kúúlove. A tak dalej kecame, kecame, Matko aj chut na drevenu ceresnu dostal, este sa zjavia dalsi dvaja spoluziaci, konkretne zena a muz, tak panuje pohoda jahoda. A ani sme sa nenazdali a jaksi zrazu svitat zacalo a kym som sa postavil na nohy bolo biele krasne ranko. Padli posledne pozdravy a kazdy sup do svojej postielky. Aj ked v pripade chlapcov by sa dalo polemizovat ci sli do postielky a co mam info tak urcite nesli :D ....

P.S. 1. Pocas pisania tohto prispevku sa zjavila na obzore dalsia miňa. Jediné jej stastie bolo ze stacila vojst na balkon a ufujazdit k susedom skor jak som ju chytil, bo kebyze ju chytim tak jej najskor odrezem chvost, potom prednu labu, vyholim fúzy, oči vypalim kyselinou sirovou a nakoniec by padala volnym padom a la major Maisner.

P.S. 2. Mam rad zvieratka.

P.S 3. vysvetlenie pre neclenov bunky 11O9-1110 : Miňa je nas familiarny nazov pre myš