pondelok 2. marca 2009

48I SO) J&WS

Helou grls end gajs wots ap ?

Opat sa tu stretavame seci moji milovani pri mojich vypoteninach z dlhej chvilky. Proste klasika pol 2 rano a ja sa nudim..Na jutjube si pustam tu istu pesnicku uz asik 5 ty krat po sebe.. Neze by bola taka dobra ale nechce sa mi prepnuť na inu :)...no ale tak jo no co clovek narobí ked je sam ako strom v strání, sam v pustine, ako neobývana pernikova chalupka, opusteny a zatrateny v mori mrtvych ryb.
SKAPATA RYBA !
No ale tak inac ak by ste celi vediet, nic nove setko po starom. Projekty sa robia ako vzdy, posledny som robil konkretne vcera do 7 rana ( som si vytvoril osobny rekord , na intraku nuda, nikto ma nepride pozret, neska nikto uz nemysli na inych len ja myslim na seba...Hm parndorf este stojí, bol som tam pred mesiacom ked som mal skusku z priemyslu a dopravy ale nejak na nu nevydalo tak som sa siel racej prejsť, šak co to budem susiť. Inac setke skuske porobene, co je sice samozrejmost samozrejma ale tak preco by som sa nepochvalil ked mozem. Moje spatne myslienky k poslednemu skuskovemu su asik take, ze cez toto obdobie ked som mesiac lezal prikryty pod perinkou na izbe v kuse, zee cez toto obdobie som zlenivel.. ja sa tiez pytam sam seba ako moze taky lenivy clovek este zleniviet.Ale verte mi cicinky ono sa to da. Viete aky je to pocit ked sa zobudite o 3 poobede, kym sa preberete k zivotu su 4 hodiny a vonku uz zase tma..Proste moje dni cez posledne skuskove boli velmi plodne, napadite a este take selijake. Boli aj nejake tie chaty, zopar grciek ( samozrejme nie mojich )a taq.
Hm akorat papam bambino co som si neska silno kupil v obchode. Kto ma pozna vie ze moje papanie bambina je silny zazitok a ked si to predstavite ako som ho jedol kedysi tak presne tak isto ho jem aj teraz, pomalicky si vytlacam to one co na pohlad vyzera dost nechutne ale v skutocnosti to chuti velice dobre. Este zajtra konecne po sto rokoch sa idem aj korculovat na zimak, zasek budu seci zavidiet co za hookejistu doslo a budu pytat podpisy na prsia :)..
Ja uz chcem aby bolo leto, alebo ja nevjem co chcem, chcem teplo, alebo nieco co by zmenilo tieto skarede dni plne nic nerobenia..Asik si uz musim fakt najst nejaku slecnu, ktora by naplnala moje dni..Teda casti tych dní kedy nespim, nekukam futbal ( ked sa tak nad tym zamyslim nevem ci este nejaka cast z dna vobec zostane )...Sobotu jak vyda by som mal ist do trnavy na pivo a mozno aj na futbal pozret tych najslusnejsich futbalovych fanuskov:Nevedno cim ma zasek prekvapia, mozem len silno hadat v rovine sci fi ktora sa pri prekroceni hranice mesta trnava stava uplne beznou rutinou :)
Co dodat na zaver ? HMM.. no zite v miery, chlapi pite pivo, zeny ak ste opustene som tu pre vas a vy deti nedajte sa znasilnovat uchylakom hele hele.
Hm inac teraz ma napadlo ze som minule skocil do riadneho hovna ked som siel na intrak ale predsa len to sa sem asik nehodí...