streda 8. júla 2009

MEHE

Guten chuten, zdravím seckych kerí su s nami. Mehe...
Tak snad este par slov k poslednym dnom na intraku pred odstahovaním sa na kysucee..
Samozrejme na poslednu skusku som dosiel do BA s tyzdnovym predstihom v nadeji, ze snad aspon den pred skuskou si to pozrem :) ..No ale bohuzel nevydalo nejak, bo sa mi zacnelo za roznymi vecami v BA tak som sa venoval racej im ako hedere helix a spol. Z toho automaticky vyplyva ze na skusku som sa ani nedostavil a z toho automaticky vyplyva opravak v auguste..Z toho automaticky vyplyva ze do BA sa na opravak dostavim, ale ci uz sa dostavim do tej miestnosti kde sa to bude pisat ( a nauceny ) tak s tym by som si taky isty uz nebol :D .. Aby ste neboli ukrateni o kauzu holuby, tak naozaj by ste neverili ale holubia rodinka co sa usadila na mojom balkone vychovala nadherne zdrave krasnucke holubičkatka..Samozrejme ze setko kolo nich bolo totalne zasrate od hovien, ale co ma fakt ze nasralo bolo to dorozumievanie tych dvoch malych kktov..Normalny holub si pohrkuta, ale tamtí dvaja malí dementi tam piskali jak nafetovaní, no to proste bola radost, ked ma rano o 8 zobudili dvaja čuraci ktorí boli nadrzani ze im maminka doniesla papať. A ked sa k nim este veselo pridali skriekajuce lastovicky tak s panom bohom, filharmonia sa moze schovat rovno do riti. Zoparkrat som mal vselijake pohnutky, uz som aj otvoril dvere na balkone a ze sa podujmem naucit tych dvoch malych lietat ale moje dobre srdce mi to proste nedovolilo..Ked ja som taky dobry chlapec...Co sa tyka opustania izby, nemal som ziadny citovy vylev, ta izba mi neprirastla k srdcu. Samozrejme ze som to zase vyhral s balením. Bratovi som zabudol dat sako a mikiny zo skry/ine, cize vyzeralo to velmi zaujimavo ked som sa trepal so sto kilovou taskou cestovnou, notebookom a sakom zavesenym na vesiaku..Este ze Ada s Ivanou su take inteligentne ze aby som si dal to sako do tej tašky ne. Len skoda ze sa tam nedalo zmestit, no ale sak pre zeny zadny problem..Jeb sako na dve polky prelozene a šup ho do tasky a pohlady na mna ako na debila. Ale to ze moje sačko utrpelo ujmu na zdraví ich uz nezajimalo.Pche...Ale tak nejak stastne som sa dotrepal o 11 vecer domov jak vzdy a tak..
Teraz su uz prazdninky v plnom prude, ale zeby sa nieco u mna zmenilo tak to asi ani nie : D ..Cely den sa zajebavam cely den mam pič... Barča s Ivanou vedia .. :D Aj teraz kaprim v postielke, počuvam forntinus, normalne dobre hraju. Mozno to bude tym ze davaju pesnicky na zelanie. Zaujala ma najme mandarinka darinka, ktoru pustili o 10 vecer.. V pohode no sak dobra muzika :D ..
Inac este by som sa mozno vratil k nasej tyzdnovej skolskej exkurzii. Taka pikoska o ktorej mozno seci nevedia.. Ked som tam v tych tatrach objimal v noci ten hajzel a tykoval jak chory holandan, zrazu som si uvedomil ze nemam okuliarky. Samozrejme kedze som sa naklanal nad mysu, a po kazdej tyke som poctivo splachol tak rozumnemu cloveku ako som ja samozrejme napadne ze mi spadli do toho hajzľa a ja kkt som ich splachol.. Jaaj ludia moji verte mi, nebol to moc prijemny pocit :D ... Viem ze som rozmyslal ze strcim ruku do toho hajzla ci su tam nahodou neni, ale nepamatam si ci som okoštoval ale snad nie, lebo pokial ma pamat neklame, ruku som mokru nemal... A tak som si tam sedel, objimal sa, hovoril si aky som kkt, az potom nejaka dobra duša bud david abo patres ani nevim ked sa dosla na mna pozret mi povedali ze tam mam pri sebe na zemi okuliarky.. Mehe.. A tak som si och spokojne zobral ku sebe a o 5 rano uz za bieleho dna som sa konecne odvazil postaviť sa od mojho noveho kamarata hajzľa a ist do postele..Samozrejme, Robo chrapal jak totalny obr kkt, ale tuto noc či skor uz rano mi to bolo srdecne jedno..kedze som sa dovre vyspal dve hodinky do 7, kedy sa vstavalo bol som velmi spokojny so sebou a najme pri stretnuti so ctenym primatorom Štrby mi bolo vynikajuco a tá cesta z tatier prec...No na nezaplatenie.. Sto tabletiek som mal v sebe ale kebyze mam este co vykotit zo seba, tak verim tomu ze tomasko by to schytal...Ale tak to mam za to ze som si trufol na roba..samozrejme ja po dvoch flasach som chcel o polnoci dvihat stokilove kamene zo zeme, dalej cikat do strbskeho plesa, a urcite najlepsi napad co som dostal bolo ze pojme prejst kolo celeho plesa dookola.. Este ze mam takych dobrych kamaratov a setkym sa chcelo ist so mnou.. Tak som teda zavrhol tuto myslienku, dosli sme naspet do hoteliku, tam sme si s krogym dali zopar dobrych hlaviciek a zvysok so zachodom uz poznate...
A tak ale naspet k teme prazdnin... No taak no, citam si dokonca aj knizku :D ja vjem nejebe mi :D... Zistil som ze robit nemusim, mne staci stavkova ( aj tak mi vzdy nejaky zapas uyebe )...Co je vsak horsie, ze momentalne su to uz len 4 dni do operacie :(.. Pomaly sa asik aj zacinam bať, predsa len, neni som zvyknuty na to aby ma niekto otvaral. Hoc kde.. Co uz no, kebyze sa uz nevidime tak mal som Vas rad ( ale seba vjac :D ) ..

R.I.P. Jacko and me nehehe